Dienstverleners in de handel en logistiek kennen als geen ander het belang van service-op-maat, zodat iedere klant volgens de eigen procedures en logistieke eisen kan worden bediend.

 

Haar succes hangt immers direct af van de toegevoegde waarde die zij haar relaties kan bieden. En dat gaat veel verder dan een breed assortiment en snelle levertijden. De moderne groothandel is een all-round dienstverlener, die naast producten en diensten haar klanten ook terzijde staat met gefundeerd advies over de beste en meest economische oplossingen.

 


 

 

In 10 stappen naar succes in de moderne distributiewereld? Lees er alles over in onze whitepaper!

Download

 

 


U wilt snel over de juiste informatie kunnen beschikken om, waar gewenst, naadloos aan te sluiten op de bedrijfsprocessen van uw klanten. Inclusief integraal voorraadbeheer, relatiebeheer, productconfiguratie, maar ook transparantie qua kosten en prestaties. Eén geïntegreerde ICT-omgeving, toegesneden op de wensen en noden van uw sector, maakt hierbij een wereld van verschil.  
 
Klanten verwachten van hun groothandel en logistieke dienstverlener vanzelfsprekend hoge kwaliteit, vakbekwaamheid en service. Maar ook: artikelclassificatie, EAN-standaardisatie en ISO-certificering. Wie zich in de markt wil onderscheiden moet van goede huize komen. Die moet haar klanten zaken uit handen kunnen nemen, zoals bijvoorbeeld magazijnbeheer.
 
U bent op zoek naar een ERP oplossing die u hierbij ondersteunt.
 
Mijn ERP Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw ERP eisen definieert. Mijn ERP Kiezen helpt u met uw ERP systeem vergelijking en ERP selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste ERP oplossing die aansluit op uw behoeften.