Chemie tussen bedrijfsprocessen en IT

 

In de (semi)procesindustrie is het van het grootste belang om de logistieke kosten van de supply chain te minimaliseren en goed inzicht te hebben in de kostenstructuur van eindproducten. Uw concurrentiepositie hangt hier direct van af. Met een ERP oplossing kunt u zo automatiseren dat uw bedrijfsvoering (kosten)efficiënter en transparanter wordt.


 

 

Meer weten chemie tussen bedrijfsprocessen en IT? Download dan nu ons eBook!

Download

 

 


Maar hoe vindt u het beste ERP systeem voor uw organisatie en processen?

De processen in de (semi)procesindustrie zijn niet goed te ondersteunen met de klassieke ERP systemen voor de discrete industrie. Mengen, malen, roeren, afvullen en verpakken zijn totaal anders dan het assembleren van een fiets. Verder spelen er zaken als formules, het verpakken en labellen van producten in verschillende verpakkingsvormen en het correct afhandelen en registreren van de veiligheidsbladen.

 

U zoekt de beste ERP software voor standaard en branchegerichte bedrijfsprocessen, waarmee u en uw medewerkers snel en eenvoudig over de juiste informatie beschikken. Overzichtelijk en gestructureerd.

 

Mijn ERP Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw ERP eisen definieert. Mijn ERP Kiezen helpt u met uw ERP systeem vergelijking en ERP selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste ERP oplossing die aansluit op uw behoeften.