Zeker in de logistieke sector staat een bedrijf nooit op zichzelf: als logistiek dienstverlener vormt u een onmisbare schakel in de totale bedrijfsketen.

 

Een belangrijke succesfactor is de toegevoegde waarde die u uw klanten biedt. Als logistieke partner wilt u daarom snel en doelgericht kunnen anticiperen op de behoeftenen ontwikkeling van uw klanten. Om dit te realiseren is accurate en real-time informatie een vereiste. Uw ERP systeem moet daarom flexibel en efficiënt, maar vooral transparant zijn.


 

 

 

Download de whitepaper en ontdek alles over het verkrijgen van de juiste basis in de moderne distributiewereld.

Download

 

 


Vóór de implementatie van een ERP systeem dient u de specifieke behoeften van uw bedrijf in kaart te hebben. ERP software is bijna altijd opgebouwd uit standaard softwaremodules. Hiermee wordt een configuratie samengesteld zodat u altijd de beste ERP oplossing heeft die volledig aansluit bij de specifieke automatiseringsbehoefte van uw organisatie.

 

De voordelen van het gebruik van een ERP systeem voor organisaties zijn:

  • Optimalisatie van processen
  • Geen dubbele invoer meer
  • Betere interne en externe communicatie door eenduidige informatie
  • Minimalisering ICT beheerkosten
  • Standaardisatie van de opleiding voor het gebruik van het systeem
  • Verhoogde productiviteit

Weet u wat uw specifieke wensen en behoeften zijn? Als logistiek dienstverlener zoekt u waarschijnlijk een ERP systeem dat het beheer van een breed scala aan operationele en financiële goederen- en informatiestromen ondersteunt. Complexe transportcontracten (tarieven) wilt u eenvoudig invoeren en onderhouden. U wilt inzicht in het gebruik en onderhoud van uw wagenpark en alle andere stamgegevens en dat het administratieve proces in uw organisatie efficiënt en soepel verloopt...

 

Mijn ERP Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw ERP eisen snel en eenvoudig definieert. Mijn ERP Kiezen helpt u met uw ERP systeem vergelijking en ERP selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste ERP oplossing die aansluit op uw behoeften.