Technische dienstverleners moeten innoveren, gezien de trends van vergrijzing, verduurzaming en het ontzorgen van klanten.


 

Download de whitepaper en ontdek alle trends en innovaties in de service management industrie!

Download

 


Technische dienstverleners staan voor flinke uitdagingen. Zij kampen met een ouder wordende workforce en hebben moeite jonge medewerkers aan te trekken. Hoe borgen zij de kennis van hun ervaren mensen en blijven ze een aantrekkelijke werkgever? Daar komt bij dat het werk complexer wordt. Klanten verwachten enerzijds dat de monteur meer kan doen en dus breder inzetbaar is. Anderzijds zijn veel installaties en systemen complexer, waardoor steeds meer specialistische kennis is vereist.

 

Klanten kijken dan ook nog eens heel kritisch naar de total cost of ownership van hun apparatuur en installaties. Door regelmatig onderhoud aan te bieden, kan de levensduur van apparatuur en installaties aanzienlijk worden verlengd. Hierdoor worden de volledige eigendomskosten lager en uw positie in de markt concurrerender.

 

Technische dienstverleenrs willen de kosten in de hand houden en zo efficient en effectief mogelijk werken. Innoveren, uw werk anders, slimmer en beter organiseren, is van levensbelang.

 

Met slimme innovaties realiseert u een hogere klanttevredenheid, een hogere productiviteit en lagere kosten. ICT-toepassingen zoals ERP systemen zorgen voor meer efficientie en helpen ondernemingen hun primaire processen goed in te richten, zodat zij de uitdagingen van de markt aan kunnen gaan. De top 5 uitdagingen van de markt zijn:

1. Klantbehoud en klanttevredenheid.

2. Kostenbeheersing en margeverbetering.

3. Optimalisering van interne processen.

4. Ondersteuning van nieuwe samenwerkingsvormen.

5. Integrale informatievoorziening.

 

Dit alles om de concurrentie voor te blijven en de klant meer en meer te ontzorgen!

 

Mijn ERP Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw ERP eisen definieert. Mijn ERP Kiezen helpt u met uw ERP systeem vergelijking en ERP selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste ERP oplossing die aansluit op uw behoeften.