Al jarenlang groeit de zorgmarkt sneller dan de economie. Het vele geld dat in de zorg omgaat moet zo goed, duurzaam en efficient mogelijk worden besteed om goede, betaalbare en bereikbare zorg zowel nu alsook in de toekomst te garanderen.

 

U wordt geconfronteerd met uitdagingen als wijzigingen in het financieringsmodel, een prominente rol van zorgverzekeraars, meer regie bij de patient, technologische vernieuwingen en wijzigingen in wet- en regelgeving.

 

De ontwikkelingen in deze dynamische markt stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de informatiestroom. Een zorgaanbieder wordt steeds meer een zorgondernemer. Dit vereist acurate en procesoverstijgende informatie. 


 

 

Meer weten over Microsoft Dynamics AX? Download nu onze whitepaper en lees meer over de ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics AX!

Download

 


ERP software voorziet uw medewerkers van betrouwbare, up-to-date informatie op een overzichtelijke en gestructureerde wijze. Adequate systeemondersteuning van medewerkers zorgt voor taakverlichting, meer focus op kwaliteit, veiligheid, stroomlijning van informatie voor efficientere bedrijfsprocessen en tevreden clienten.

 

Het kiezen van de beste ERP software blijkt vaak een grote uitdaging. Organisaties die op zoek zijn naar ERP software willen een betrouwbare oplossing die hen meer operationele efficiëntie biedt, aangeboden door een implementatiepartner die haar gedurende de totale duur van het project ondersteunt.
 
Mijn ERP Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw ERP eisen definieert. Mijn ERP Kiezen helpt u met uw ERP systeem vergelijking en ERP selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste ERP oplossing die aansluit op uw behoeften.