Slimme IT in de service management industrie

Download whitepaper

Download whitepaper

 

Overzicht

De grootste uitdaging die nu richting de service management industrie komt, is ongetwijfeld het ‘Internet of Things (IoT)’ dat zorgt voor een volledig nieuwe manier waarop apparaten onderhouden en gerepareerd worden. Het omarmen van deze en andere slimme IT-oplossingen voor digitalisering, zorgt ervoor dat u voorop loopt en blijft lopen in een sterk concurrerende sector.

Met slimme innovaties realiseert u een hogere klanttevredenheid, een hogere productiviteit en lagere kosten. Slimme ICT-toepassingen zorgen voor meer efficiëntie en helpen u uw primaire processen goed in te richten. Zo krijgt u optimaal grip op al uw bedrijfsprocessen, van offertestadium tot serviceverlening en van melding tot factuur. Bent u benieuwd hoe IT uw technisch dienstverleningsbedrijf tijd en geld kan laten besparen, uw medewerkers kan ondersteunen en de service naar uw klant toe kan verbeteren?

 

Lees dan verder

Heeft u interesse in deze whitepaper?

Vul onderstaand formulier in om hem te downloaden.

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.